top of page

Over ons

Noem het idealisme. Noem het hoop. Noem het vertrouwen.

Vanuit persoonlijke gedrevenheid zijn wij gaan exploreren en aan onze eigen expeditie begonnen. De vraag “Wat heeft iemand nodig om de ‘juiste’ keuzes te maken, vol in te durven op zetten op duurzaamheid. Durven het ‘niet te weten’ is onze basis. Gestoeld op vele jaren ervaring, dat wel.

image001.jpg

Lennert Böhmer

Spirit Group

Senior trainer en HRD-adviseur, RET gecertificeerd, ingenieur Milieukunde/Bodemsanering. Passie voor innovatieve leerprogramma’s met een goede balans tussen persoonlijke ontwikkeling en het werken met real-life business uitdagingen.

  • LinkedIn
Sjoukje recent (2)_edited.jpg

Sjoukje Dijkman

Pragmatikos

Organisatiepsycholoog, trainer en change agent sustainability. Ruime ervaring in onderwijs en HRD. Gespecialiseerd in het ontwerpen van vernieuwende onderwijsprogramma’s en socratische gespreksvoering.

  • LinkedIn
Roos Profiel Rood_edited_edited.jpg

Rozemarijn Rotting

Hoofd- & Hartzaken

Als trainer gespecialiseerd in het ontwikkelen van embodied leadership. Ruime ervaring in de reclamewereld op het gebied van engagement en activatie. Organisator van inspirerende en verbindende events op het gebied van transitie.

  • LinkedIn

Ik heb een idee!

Ik ben regelmatig aan het denken hoe je duurzaamheid en de veranderingen die er nodig zijn de komende jaren nu echt zou kunnen doorvoeren. Wat is daarvoor nodig?

 

Is het iets om eens samen over door te praten? Misschien kunnen we een mooi programma ontwikkelen en op onze manier onze bijdrage leveren. Stappen jullie in?

 

 App van Rozemarijn aan Sjoukje en Lennert -  april 2021 -

bottom of page